------------------------------------------
▶▶▶▶ Island War ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Island War IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ vara mnoge dragulje ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Island War 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
najnoviji pokušaj balansiranja ažuriranja je šala. dobio sam 226K snage napada, u elitnom i master izazovu pronalazim protivnika sa 3.3K obrane! S druge strane u istim izazovima na 1. mjestu na ljestvici je igrač sa +500K snage napada! Zaista loše testirano ažuriranje....ako je uopće testirano!
Moja posljednja recenzija je nestala, ali evo nas opet. Igra je stvarno zabavna i zanimljiva. Osvojio sam 700 trofeja oko 20k snage, i počeo sam povremeno biti uparen s neprijateljima većim od 30k. Nakon što sam progurao i dosegao 750 trofeja i 29k snage, gotovo se nikad ne pariram s bilo kim nižim od 39k, što čini daljnji napredak praktički nemogućim jer svaki gubitak oduzima trofeje od vas. Pet zvjezdica kada je sklapanje partnera pošteno.
Ne možete se prepijati. Ovo je jedina igra koja zaustavlja nagrade nakon odigravanja 200 mečeva dnevno. Usklađivanje je daleko što više igrate. Sada kada sam na razini snage 48k, mogu se usporediti samo s 80k i više. Čak je i uparen sa 120k. Kao zašto uopće pokušati. Svakih 20 ili 30 pokušaja dobijem nekoga unutar 10k razine snage, ali je još uvijek viši od mene. Jedini način da napredujete je da radite one racije u kojima sami birate s kim se slažete. Zatim morate pričekati pola dana da to ponovite.
Cool
Dobra grafika, dobar koncept. Međutim, loša kontrola pokretnih jedinica i građevinske jedinice okolo. Vrlo frustrirajuće i grubo...
Dobra igra. ALI zbog reklama dobivate 2 zvjezdice. Nije da ima puno, ali ako pogledam dodatak za 3X nagrade, zapravo bih trebao dobiti 3X više nagrada. Kako jest, ako pogledate dodatak, NE DOBIJETE 3X ništa. Ne novčano drvo ili dragulji. Gledao sam bezbroj oglasa i upravo sada primijetio da zadnja 3 puta nisam dobio 3X nagradu. Molimo popravite.
Nemojte se truditi preuzeti ovu igru. To je besramno očita aplikacija koja se plaća za pobjedu. Sve je super na prve 3 razine jer su resursi potrebni za podizanje razine razumni i primjereni. Međutim, nakon što pokušate podići razinu do 4, od potrebe od 4k drva prelazi na 30k drva. Kakav je to smiješan i nesrazmjeran skok!? Napad vam daje maksimalno 600 drva ako imate sreće. Znate li koliko će vremena trebati za podizanje razine bez plaćanja? Programeri su pohlepni. Običan i jednostavan.
To je sjajna igra, meni je zabavna, ali postoji nekoliko stvari koje me sprječavaju da dam recenziju s 5 zvjezdica 1. Zgrade koje se koriste za obranu su beskorisne i pola vremena ne pomažu Kad igram multiplayer, nisam ni u fazama ih. Dakle, obrambene zgrade su a.Ne isplati se b.Preslabe za korištenje i c.Trenutačno koštaju previše da bi se isplatile dobiti Želim da zgrade igraju veliku ulogu u načinu na koji napadam i branim Želim razmišljati oprezno kao i ja u sukobu klanova Ponestalo je prostora, želim pisati više
Zanimljiv koncept. Ali puna laži. To je navodno "multiplayer", ali čini previše očitim da se borite protiv botova. Svi imaju različita imena, ali svi imaju potpuno isti raspored otoka, potpuno iste postrojbe i potpuno iste postrojbe. Onda kada konačno pobijedite "igrača", to vas nadogradi da idete protiv novog formata. I opet svi imaju različita imena, ali svi koriste isti format. Onda ga pobijediš i to te opet nadograđuje. Ponovite ispiranje. Super dosadno.
Vrlo zabavna igra koja se zapravo ne temelji na paywall-u. Strategija je u velikoj mjeri u igri i možete pobijediti neprijatelje više razine planiranjem ili izgubiti na nižoj razini žurbom. Sviđa mi se
Ova igra je napravila zaokret nakon ovog ažuriranja. Izgubit ćete mnogo igrača jer ih tjerate da troše novac. S manje mogućnosti za pljačku. Samo bih mogao izbrisati ako ne popraviš. Sretno.
Volite igru! Vizualne nadogradnje na višim zidovima i zgradama MORAJU, isto s vojnicima. Umjetnička strana igre nedostaje ALI igra je solidna!
Naišao sam na bug zbog kojeg teksture jedinica odlijeću u beskonačnost i prekrivaju zaslon groteskno raznobojnom trakom isprekidanih boja koje se preklapaju. Ne mogu vidjeti što se događa ispod ovog kvara. Čak i ako zamijenim jedinice s greškom, one se jednostavno vraćaju u stanje kvara. Neprijateljske jedinice također su pokvarene, što onemogućuje razaznavanje što se događa u bitci budući da je zaslon zbrka rastegnutih tekstura. Ponovno instaliranje igre privremeno to popravlja, ali inače ne mogu igrati.
Island War Strategi uqiDobra igra za sada, vrlo obećavajuća, ali malo pogrešna i korisničko sučelje treba poboljšati. Bomber će se ponekad zaglaviti na stvarima. Korisničko sučelje je malo na telefonima što otežava precizno dodirivanje stvari. Prijevodi na engleski također trebaju poboljšati. Rado ću vam pomoći u tome ako vam zatreba
To je sjajna igra i volim je. Međutim, dolazite do faze u kojoj sve što možete učiniti je samo koristiti svoje dragulje kako biste dobili dobre trupe ili samo satima brusili bitke. Ali, osim toga, odlična je igra
Ne sviđaju mi se stvari u vezi s nadogradnjom gradske vijećnice jer je potrebno dugo da se nadogradnja oduzme, čekanje u stvarnom vremenu za nadogradnju usporava vašu igru i tjera me da potpuno izgubim interes za nju
Zabavljao sam se svirajući sve dok to nije ograničilo moju igru. Radije bih provodio vrijeme igrajući igru koja mi omogućuje da igram kako odaberem.
Ne prolazi zaslon za učitavanje na kojem piše da nije moguće povezati se s poslužiteljima. Da mogu dati ocjenu bez zvjezdica, dao bih.
Jail Break : Cops Vs Robbers Rollimängud keijProgrameri su LAŽOVI! rekao da će postojati generator drva i neka vrsta štita za zaštitu od SVIH NAPADA KADA NAPUSTIŠ IGRCU...PA NE IGRAM VIŠE DOK NE UČINE ONO ŠTO SU REKLI DA ĆE!! Vidio sam "dodat ćemo postrojenje za proizvodnju drva i imati drveni štit, ali GDJE JE? KADA PLANIRATE STAVITI OVU ZNAČAJKU??
Igra je stvarno dobra, nastavite tako dobro! Ali jedan problem možete li napraviti AI tako da možemo odabrati što će naše trupe ubiti. Ovako napravite jedinicu za napad na najjaču metu ili napravite unti za ciljanje zgrada ili vi napraviti jedinicu za bla bla bla. Mislim da će ovo biti puno posla za razvojne programere, ali u redu je ako ne želite, mislim da je za to previše posla.
Moja recenzija se stalno briše. No, u svakom slučaju, igra je cool, ali zapravo nema nikakvih temeljnih vještina. Ako vaše trupe prežive i proguraju se... pobjeđujete... čestitam, samo sam sažeto cijelu igru rečenicom. Čak i dok napredujete s kombiniranjem trupa i brojem brodova, još uvijek možete izgubiti od baze koja se nema što braniti... što se tiče napredovanja, ova igra je šala
To je zabavna igra koja izaziva ovisnost, ali ako se ljudi svađaju gubite zlato i druge stvari. Najbolje je ne kupovati s ovom igrom osim ako odmah ne iskoristite sve što potrošite ili riskirate da bude ukradeno. Nakon određene razine teira vaše će trupe znatno oslabiti. Čak i ako imate više snage i brže gubite zdravlje.
To je zabavna igra i ideja je iz lošeg sjevera, ali super je to što ova igra ima više trupa koje možete rasporediti za razliku od lošeg sjevera i besplatna je pa da
Island War Strategi gzavIgram već neko vrijeme i pomalo je zastarjelo. Svakodnevno igranje se jako ponavlja. Rat klanova je ista svakodnevica i borite se s istim ljudima. Osvajanje legije također se vrlo ponavlja i to je ista stvar svaki dan. Ograničenje rudnika zlata je pomalo glupo. Nema razloga za nadogradnju ako postoji tako mala granica količine koju možete pohraniti. Ažuriranja su bila pozitivna, ali nakon nekog vremena iznova je ista stvar.
Zabavna igra stvarno ugodna nekoliko problema. Vrlo je zaostala Također su arene beskorisne, imao sam gotovo svaku kartu u areni jedan. Konačno, otok je vrlo mali. Nekako bismo voljeli da možemo kupiti otoke različite veličine i dodati različite planine i dodatne stvari, ali ova igra je vrlo zabavna 4 zvjezdice sigurno
👃bruto od igrice
Ova igra je super zabavna osim što je potrebno da dobijete puno drva, to je razlog za moje 4 zvjezdice osim što bi to bila igra s pet zvjezdica, molim vas dođite do mjesta gdje možete lakše nabaviti drva
Dobra
Ne mogu igrati igru. Stalno govori provjerite internetsku vezu. Nema tu problema....
To je u redu igra, ali mislim da je pomalo glupo da se vukovi uvuku u vaše jedinice na daljinu, pa biste li mogli to promijeniti tako da vukovi umjesto toga odu do najbliže jedinice
Gledajte, igra ima polustrategiju poluratnu, jedina strategija u igri je izgradnja baze. Oprostite ako je oštra ocjena, ali pošteno sam. Veselim se isprobavanju nove igre. Tschüss!
Ne sviđa vam se način na koji možete samo gledati borbu svojih trupa, igra je mnogo više poput kopije Bad Northa. Kineska kopija. Ali igra nije tako loša kao Clash of Clans...
To je svakako zabavan koncept, ali je loše izveden. Svaki put kad se borite, postavlja vas protiv nasumičnog protivnika, što ga čini potpunim poslom protiv koga ćete ići. Mogli biste se suočiti s nekim koji je daleko iza sebe ili ćete ići protiv nekoga tko ima mnogo više stvari i nema šanse da pobijedite. Htio sam dati nižu ocjenu, ali se čini da programeri zaista brinu o zajednici i da igra nema previše ludih mikrotransakcija, što je rijetkost u modernim mobilnim igrama.
Nekada sam volio ovu igru, ali posljednje ažuriranje smanjili su nagrade i učinili ih 1/3 onoga što je bilo. Kako sam napredovao u rangu, na kraju se poklapam s igračima koji su 2 puta jači od mene, gubim od igrača čak i mnogo slabijih od mene jer je AI pokvaren i moje trupe na kraju budu slomljene od strane slabih neprijateljskih trupa.
Nekada sam volio ovu igru, ali novo ažuriranje je b.s.! Uobičajene bitke susreću vas s igračima s 20k većom snagom od vas, tako da je nemoguće pobijediti, nagrade za bitke su gotovo ništa i šala. Bio sam igrač visoke razine i igrao sam dugo. Tužno je što se dobra igra pretvorila u plaću za igranje novčane zamke. Pa dobro, deinstalirano i na sljedeće! Nemojte preuzimati!
Lijepo i jednostavno, ali spajanje je prilično loše. U trenutku kada sam postigao nadogradnju na svojoj gradskoj vijećnici, počeo sam se zaglaviti protiv protivnika koji su daleko iznad moje razine snage, čineći pobjedu nemogućom. Sada sam prisiljen brusiti poraze pokušavajući nabaviti drvo potrebno za nadogradnju svoje vojske.
Razvijači su odmah zeznuli igru odlučivši postati platiti za pobjedu. To je stvarno žalosno. Spajanje trupa od 8-9 razina košta nekoliko stotina dolara. I košta ogromnu količinu dragulja za njihovo spajanje, tako da možete potrošiti 50 USD i dobiti najgore trupe za taj nivo prilikom spajanja. Uredi: Razvijači su odbili komunicirati s tisućama ljudi koji su odustali zbog neslaganja, ali hoće li ovdje tako odgovoriti? Ovo spajanje je rng tako da morate upotrijebiti mnogo dragulja mnogo puta da biste, nadamo se, dobili nešto dobro.
Mnogo trupa kako ih nadogradite umnožavaju broj vojnika. Dobivate i više brodova. To uzrokuje jako kašnjenje i povremeno ruši moj telefon. Ne mogu mu dati 1 zvjezdicu jer je besplatan, nizak plasman i nema ograničenja u broju napada ili koliko brzo možete rasti.
Dobra ideja i koncept, ali izvedba je lijena i otkačena. Kontrole su iznimno glupe, najmanji dodir vas tjera da učinite nešto što uopće niste htjeli. Kad god pokušam baciti vojnike iz zraka, on šalje i čamac, jer dijele iste kontrole i sve je automatski odabrano za korištenje. Za korištenje čamca ili trupe bilo bi bolje da ga prvo moramo tapnuti kako ga slučajno ne bismo postavili.
Island War Strategi vsloU redu je. Vrlo je zanimljivo, ako volite ovakve stvari. Potrošač dobrog vremena. Zanimljivo je vidjeti mehaniku igre u bitci. Znam da je to samo mobilna igra, ali po mom mišljenju čini mi se da je bilo vrlo malo truda da se ima dubok sadržaj. Možete igrati otprilike 30 minuta svaka 24 sata. Što se više približava kraju igre, vrlo ste u području koje plaćate. Slike u Google play storeu, ne znam ni koje su to. Sve u svemu, to je pristojna igra bez sadržaja.
Zabavna igra, ali se stalno pojavljuju neke vrlo neugodne greške. Na primjer, danas sam odigrao deset elitnih izazovnih bitaka, pobijedivši u njima sve, sa svim protivnicima osim jednog s manje od 400 bodova. Ovo bi mi trebalo dati ukupni rezultat od preko 4000, ali iz nekog razloga me igra prevarila dajući mi samo ocjenu od 1254.
😱😇😴😡😢😠
Dobra igra
Stvarno je zabavno i stvarno sam sretan što sam ga dobio. To mora biti jedna od njihovih najboljih igara i zabavna je na mobilnom uređaju, a vi radite jednostavne stvari, tako je super
To zapravo i nije tako loša igra; Blago je ugodno, ali uopće nije kao u reklamama.
Dobro je, ali ne mislim da bi kad te napadnu trebalo oduzeti predmete, ti bi trebao dobiti predmete, ali ne bi trebao oduzeti predmete jer me u osnovi svaki dan vraćaju na početak
Ovo je nedovršena zbrka igre. Čini se da se programeri jednostavno nisu potrudili završiti ga ili ga nikad nisu pokušali igrati jer je toliki nered da se naježim kad pomislim je li netko bio dovoljno glup da potroši stvarni novac na to - u trenutnom stanju osjećam se kao programeri koji zapravo imaju dostupne kupnje putem aplikacije su granična prijevara.
Pola ekrana fali ! Ne mogu otvoriti sve ikone ! Igrica je super samo sto ako sto rekoh pola ekrana fali
Dobro da bude istina😁
Nisam siguran zašto osoba od 90.000 napada mene od 60.000 i pobjeđuje, ali kada napadnem gubim. Ne čini se poštenim da viši može napasti niže, ali niži ne može napasti više. Algoritmi moraju biti isključeni u ovoj igri.