------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Kung Fu Z IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ хак на безкрайни монети ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Kung Fu Z 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Тази игра е добра, но как покачвате ниво или преминавате вълна...и трябва да оставите монетите да се натрупват вместо максимално ниво
играта е страхотна, но започва отначало... всеки проклет път...
Имам само два проблема, моля, направете играта малко по-лесна, номер две, моля, поставете повече изцеления в мола.
Това е добре играта
Fun time killer лесен за игра винаги различен
100000000000 gij Ejdykw. E E E E E E E E 2 E E E E E E
Харесвам тази игра, че е МНОГО ДОБРА, но има едно нещо. отменете автоматичната битка МОЛЯ ВИЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!?!!!!!!!! все пак това е много добра игра
Играта е много пристрастяваща и но всеки път, когато използвам Master, всичките ми каски, панталони и ризи няма да спасят дори редките ми неща, които отключвам.
Cookie Clicker под прикритие
приятно. Ако сте играли кавгаджия през 80-те или 90-те, това е толкова носталгично, че ще ви накара да искате да ги играете отново.
Впечатлен съм от разработчиците. След като прочетох някои от коментарите, видях, че разработчиците всъщност отделят време, за да отговорят на коментарите на играчите, независимо дали играчите имат проблем или просто хвалят играта. Освен това освобождавам място на телефона си, така че защо да не пробвам тази игра.
Страхотна игра, но умря след солидни 30 минути.. След това просто изплакнете и повторете.. Но контролите и графиките са страхотни.. Обичам звуковите ефекти. За съжаление не можем да направим много след първите 20 минути и просто бавно затихва
Тази игра е толкова добра! Имате дете, за да победите зомбита. Имате мини шефове и шефове. Имате и домашни любимци! Обичам меденкинята, толкова е сладък и много мощен. Няма почти никакви реклами. Тази игра прави най-добрата игра с кликер.Надградихте, за да направите детето по-мощно. Тази игра е толкова забавна. Това е любимата ми игра с кликери в живота ми. Продължавай.
Kung Fu Z Arkade pskЧовече....тази игра е абсолютен скъпоценен камък. Бързо и лесно за игра. Добавянето е поносимо.
наистина играта играе за теб.... гадно
Добро забавление за известно време. Предполагам, че много добре е направено без забавяне, просто много до повтарящи се
не изтегляйте
Kung Fu Z Arkade ebhrТази игра щеше да е много по-добра, ако имаше контроли за удар с удар като други странични скролери.. като дан човекът.. играта е доста хубава обаче.. контролите са твърде дяволски основни
загубих целия си напредък след актуализацията от 4 юли, моля, помогнете ми да си възвърна данните
Тази игра е най-добрата игра, която някога съм играл. Разбира се, това е аркаден стил, но това просто го прави по-добър. Едно, което наистина искам, е всеки път, когато владееш, да нямаш всичко, което си имал преди. Моля, променете това, но всеки, на когото дам 5 звезди на тази игра!!!
Kung Fu Z Arked ncafДоста приличен празен режим, ако не е напълно разбит от произволни реклами, които нарушават неактивния аспект - ИЗИСКВА закупуване на първокласна валута от $5 за най-ниския пакет, за да играете правилно.
Проста игра, тя работи перфектно с всяко устройство, което обичам, че играта има този стар аркаден тип игри, определено препоръчвам да я опитате
Неговата сила
Контролите са добри, но всеки път, когато поставя играта на пауза, тя се отменя и продължава като... умрях? БАВАЧКА?!?!?Обичам тази игра, но не ми харесва, че губиш дрехите си, когато владееш, защото имах някои добре изглеждащи дрехи и ги загубих, което ме накара да кажа
степента на падане и количеството за скъпоценни камъни е изключително ниска. Изглежда, че трябва да търся един месец, за да получа не толкова ценна карта...Или гледайте 30 реклами, които струват 1800 секунди време, искам да играя и да правя събития, а не да търгувам с вашето безплатно загубено време...
Забавно е да играеш или да гледаш каквото кажеш. Но изглежда, че няма край и повтаря мисията Again & Again и лошите неща
Най-добрата аркадна екшън игра, лесни и прости контроли,
Като стартирам, харесвам го, в рамките на 2 дни се оказва най-лошата игра сама по себе си, защото не води до по-нататъшни етапи, дори ако вече сте завършили предишните мисии.
Тази игра е поне невероятна. Носталгичната и перфектно изпълнена графика., Лесните контроли, уникалните шефове и забавните умения, почти никакви реклами и няколко пъти те са опция с награди, които си струват всяка наносекунда от рекламата. Bundel сделки, които си заслужават, но не са необходими и повече. Невероятно е. Имат един проблем. Купих си пакет от Джун Лий и взех Артемида? Ако това се поправи, ще бъде лесно 5 звезди! Все пак препоръчвам да изтеглите и поддържате тези разработчици за това
Много добра игра, не е напълно неактивна, защото офлайн процентът на монети е нисък и трябва да го проверявате от време на време, ако искате да фармирате монети (заради рекламите) като цяло добра игра, може да е добре, ако регенерирането може да се приложи като пасив, или получаването на допълнителни точки за статистики всеки път, когато покачвате ниво, може да е добре, ако статистическите данни на екипировката на Star могат да бъдат погълнати от вас чрез използване на нефрит или диамани, с % шанс да ги получите, прави играта още по-добра, също така коригира нормалната атака на чудовища, ако те правят анимацията на атаката и вие напускате зоната на хитбоксите, те все още ви удрят, ако искате да се върнете, което е доста объркано, ако искате да комбинирате, също така дайте допълнителни idk златни или нефритни точки, започващи от 500 удара и сумата X като мастериране и също така направете комплекти специални способности, като екипирането на 3 от една и съща putfit дава ua skill или buff, продължавайте с добра работа
Адски скучно, извинете за езика ми.Става скучно, когато си по средата на играта
Няма много контрол над човека
Добре, така че наистина харесвам тази игра, но току-що загубих спасяването си чрез това коледно събитие, останах в коледната версия и не мога да се върна към оригинала. Не мога да използвам зелените си скъпоценни камъни и дори не знам за какво служат сините. Имам нужда от помощ, моля, предпочитам да страдам, а след това да ги унищожа така.
Kung Fu Z Spillehall apfiох. Това е игра на пълен празен ход. Деинсталиран.
Tricky Doors Aventură mbjВие всъщност не контролирате битката, играчът ще се бие вместо вас. Много разочарован.
Цялата игра създава впечатлението, че има нещо повече от безмозъчно почукване
Страхотно.....но трябва да можете да запазите екипировката, получена след покупката, и да избирате между тях....ijs